Vsebine

kapljica
VINO
Reportaža
Vanja Alič Reportaža Posavci so dokazali, da zmorejo in znajo

Na posestvu Tri lučke na Sremiču se je odprl Teden okusov Posavja, ki se bo v soboto končal v starem mestnem jedru v Krškem s...

VINO
Reportaža
Vanja Alič Reportaža Na ekskurziji pri Luki Koširju

V Šentjoštu nad Horjulom smo se sprehajali po travnikih ter si ogledali račjo farmo in njive, s katerih se oskrbuje gostilna Grič chefa...

VINO
Reportaža
Redakcija O vinu Reportaža V deseteroboju rdečin pri Čompi vsi zmagovalci

Na dogodku z naslovom »10 veličastnih rdečin na slepo« smo se v okrepčevalnici Čompa ob najboljšem mesu in skupaj z najboljšim...

VINO
Reportaža
Redakcija O vinu Reportaža Kulinarični dogodek leta v Sloveniji navdušil svetovne zvezdnike

Po velikem uspehu štiridnevnega Evropskega simpozija hrane, ki je potekal v Ljubljani in na Krvavcu, so organizatorji in udeleženci že...

VINO
Reportaža
Redakcija O vinu Reportaža Kakšno malvazijo najraje pijemo?

V sklopu 21. festivala malvazije smo pri spletnem mestu O vinu.si organizirali razpravo, na kateri so sogovorniki razmišljali o trendih...

VINO
Reportaža
Redakcija O vinu Reportaža 5. gourmet večer v Bernardinu: o zeljènu, klobukih fedora in erotičnem naboju tete Jebačinove

Na petem gourmet večeru, ki smo ga v sodelovanju s Hoteli Bernardin pripravili v restavraciji Pečina, smo poleg vrhunskih jedi chefa...