Vsebine

kapljica
VINO
S hrano
Toni Gomišček S hrano Ko po praznikih diši …

Da bi nam bilo lažje pri izbiri surovin in sestavljanju prazničnega jedilnika, nam priskočijo na pomoč Panvitine izbrane mesnine iz...

VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano Dvojni intervju: Batič pri Fakuču poskusil ostrige brez ostrig

Chef Uroš Fakuč iz novogoriške restavracije Dam in njegov "sosed", vinar Miha Batič, sta se zapletla v zanimiv pogovor, mi pa smo vsa...

VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano Racoljub, ki propagira zelenjavne jedi in nabira mravlje

Luka Košir iz restavracije Grič v Šentjoštu nad Horjulom je nov obraz Argetine znamke Exclusive. Vsakomur, ki ga vsaj bežno spremlja,...

VINO
S hrano
Redakcija O vinu S hrano Kdo je skrivnostni chef?

Prihodnji mesec bo na prodajne police bolje založenih trgovin prišla nova pašteta argeta exclusive, ki jo bo podpisal eden najbolj...

VINO
S hrano
Redakcija O vinu S hrano Kako še izboljšamo čevapčiče?

Poleg odličnega žara je pomembno, da vsako pravo zabavo začinimo še z nečim svojim, lastnim in unikatnim. Tu pridejo v ospredje...

VINO
S hrano
Redakcija O vinu S hrano Znate pravilno speči mesne dobrote na žaru?

Najprej meso popečemo na vroči temperaturi, da zakrkne, potem temperaturo znižamo, da je zunaj lepo pečeno, znotraj pa ostane mehko in...