Vsebine

kapljica
VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano Chef Jakob Pintar: Intrigirajo ga surovine, ki jih večina kuharjev zavrže

Mladi slovenski chef Jakob Pintar se je po nabiranju dragocenih izkušenj pri Gordonu Ramsayju, Joëlu Robuchonu in Heinzu Reitbauerju...

VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano Že nona Marica je tuje turiste vabila v domači borjač

Družina Mavrič iz Medane je v začetku devetdesetih za turiste odprla domačijo Belica, Sebastjan Mavrič pa danes vodi v Šmartnem tudi...

VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano Chef Nikola Tadijanović: Negovalec istrske tradicije

Mladi hrvaški chef Nikola Tadijanović iz istrske restavracije Stari kaštel je trenutno na delovnem premoru na Norveškem, kjer se...

VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano San Rocco: Avtentično istrsko doživetje

Mladi istrski chef Teo Fernetich iz restavracije San Rocco pravi, da je bil ključ do njihovega uspeha negovanje tradicionalne istrske...

VINO
S hrano
Toni Gomišček S hrano Ko po praznikih diši …

Da bi nam bilo lažje pri izbiri surovin in sestavljanju prazničnega jedilnika, nam priskočijo na pomoč Panvitine izbrane mesnine iz...

VINO
S hrano
Vanja Alič S hrano Dvojni intervju: Batič pri Fakuču poskusil ostrige brez ostrig

Chef Uroš Fakuč iz novogoriške restavracije Dam in njegov "sosed", vinar Miha Batič, sta se zapletla v zanimiv pogovor, mi pa smo vsa...